Inbrengen

Of we ook kleding innemen?

creatie van Dorie Skerka

Als je bedoelt of we kleding vermaken; nee. Daar zijn anderen veel beter in. Ook kleermakers blijven bij hun leest. Als je bedoelt of we kleding van particulieren inkopen; ook nee, maar we doen wel aan consignatie.

Consiwatte?!

Con-sig-na-tie* dat is wanneer mensen mooie dingen maken of hebben en een plek zoeken om ze ten toon te stellen om te verkopen. Spullen inbrengen dus. Als andere mensen die leuke spullen nou kopen, dan delen we omzet met de eigenaar. We bepalen gezamenlijk de verkoopprijs. Na twee maanden moeten de spullen wel weer opgehaald worden, want we hebben maar heel weinig ruimte! Oh en onze voorwaarden staan altijd duidelijk vermeld in een contract, samen met een beschrijving welke kleding we van je hebben ingenomen. Je krijgt uiteraard een kopie.

Hey, maak of heb jij mooie dingen?

Waarom kom je ze dan niet even in onze winkel laten zien? We proberen altijd een goede balans te vinden in de spullen die we in onze winkel hebben hangen. Als je ons niet met je bezoek wilt verheugen, kan je ons natuurlijk ook mailen en een paar foto's bijvoegen van wat je gemaakt hebt. Laat dan ook gelijk even weten welke prijs je er voor wilt hebben. En hoeveel je gaat maken. En ook - weet je wat, kom nou maar gewoon even doordeweeks langs!

Nota Bene: wij betalen niet tussentijds uit en op zaterdag nemen we geen kleding in! 
Als goed vegetariërs nemen wij natuurlijk ook géén bont in!